Pagina's

vrijdag 25 juli 2014

Huidverzorging na het zonnen

Tumblr
Wat is het heerlijk weer hè? De afgelopen dagen ben ik vaak op het strand te vinden geweest en als het weer het toe laat ben ik zeker van plan om nog vaker te gaan. Maar na het zonnen is goede huidverzorging belangrijk! Daarom hier vandaag wat tips.

Water☀️
Water drinken
Tijdens het zonnen zul je veel vocht verliezen door het zweten. Belangrijk is dat je tijdens en na het zonnen goed drinkt zodat je huid niet uitdroogt. 

Douchen
Neem na het zonnen een frisse douche. Al het vuil van o.a. zonnebrand wordt zo van je huid gewassen. Aantrekkelijk is natuurlijk om na al die hitte te douchen met koud water maar dat moet je juist niet doen! 
Beter is een lauw warme douche. Het lauwe water zorgt ervoor dat je poriën zich openen en alle afvalstoffen goed weg kunnen zodat je huid de aftersun (die je later op je huid gaat aanbrengen) goed op kan nemen.

Aloë vera
Verbranden is snel gebeurd en erg lastig. Het kan erg pijnlijk en vervelend zijn, vooral als je gaat slapen. Aloë vera neemt die pijn niet weg, maar zorgt er wel voor dat de huid zich sneller herstelt.


summer🌺
Aftersun
Aftersun is echt onmisbaar! Het kalmeert en herstelt je huid. Aftersun is er voor verschillende huidtypes dus er is altijd wel een goede aftersun voor jouw huid. Aftersun zorgt er trouwens ook voor dat je langer van je bruine huidje kunt genieten. Dubbele pluspunten dus!

Scrubben
Wil je nog langer van je bruine huid genieten? Dan is regelmatig scruben een must! De dode huidcellen worden zo verwijderd zodat je een mooie natuurlijke kleur krijgt en je huid langer bruin blijft. Scrubben zorgt er ook voor dat je huid minder snel vervelt. Scrub echter niet als je verbrand bent!


make today amazing!

love


1 opmerking: