Pagina's

zondag 13 juli 2014

How to style: baseball tee

Chicago💕
Een item dat steeds vaker in de winkels te vinden is, is de baseball tee, een shirt dat (de naam zegt het al) op een basketbal shirt lijkt. Waar eerst alleen mannen de zogenoemde tee droegen, zijn er nu ook steeds meer vrouwen die het shirt dragen. 


Persoonlijk vind ik de baseball tee erg leuk, maar het kan zijn dat je het moeilijk vindt om het shirt te stylen aangezien de meeste baseball tees oversized zijn.


Mijn favoriete manier om de baseball tee te stylen is om het item als een soort jurkje te dragen. Daarvoor moet je wel een goed oversized shirt nemen. Omdat het shirt natuurlijk een shirt blijft en niet opeens verandert in een jurkje omdat jij het een maat groter hebt gekocht, is het verstandig om een kort basic broekje onder het shirt te dragen. Zo voorkom je gĂȘnante (lees: blote billen bij het bukken) situaties en kun je zonder zorgen bukken zonder dat de hele wereld je achterwerk kan aanschouwen.


make today amazing!

love

4 opmerkingen:

  1. Ik wil ook graag nog zo'n oversized baseball shirt kopen, maar heb nog niet de perfecte gevonden. Super leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is heel erg leuk als je een goed figuurtje hebt, maar met dikke benen is dit al niet te doen hihi. Zou bij mij totaal niet staan :p

    BeantwoordenVerwijderen